Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Álláshirdetés

Ikt. sz.: 234 / 2019. 06. 13

HIRDETÉS

A Bod Péter Megyei Könyvtár versenyvizsgát szervez székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Gábor Áron utca 14. szám) egy megüresedett, II-es fokozatú, felsőfokú végzettségű könyvtárosi állás betöltésére (az 1027/2014-es kormányhatározat által módosított és kiegészített 286/2011-es kormányhatározat értelmében). Az írásbeli próbára 2019. július 8-án 9 órától, a szóbelire július 11-én 9 órától kerül sor.

A részvétel feltételei:

- diplomával zárult felsőfokú végzettség humántudományok terén (előnyt jelent a könyvtártan és dokumentumismeret terén szerzett szakosodás és gyakorlat, valamint a szakmai tapasztalat olyan projektek terén, amelyek célközönsége a különböző társadalmi rétegekből származó potenciális könyvtárhasználók);

- az állás betöltéséhez szükséges tanulmányok szakterületén legalább 6 hónap régiség;

- a beszélt és írott román nyelv ismerete mellett még egy EU-s hivatalos nyelv középfokú ismerete.

A fentiek mellett a jelentkezőknek meg kell felelniük a 286/2011-es kormányhatározat által jóváhagyott Keretszabályzat 3. cikkelyében előírtaknak.

A jelentkezési iratcsomók leadásának határideje 2019. június 28., 15 óra, helye a könyvtár titkársága, ahonnan további információk is igényelhetők (tel.: 0267–351–609, e-mail: biblio@kmkt.ro).

A versenyvizsga hivatalos kiírása tartalmazza a jelentkezés részletes feltételeit, az iratcsomó elemeit, a kötelező könyvészetet és más információkat. Megtekinthető a könyvtár földszinti előcsarnokában, illetve letölthető IDE KATTINTVA.

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve