Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Csukás István és társai: Kalandra fel!

Forrás: mslittlewood.blogspot.com

Olvasni élmény. És óriási erő!
Igen, olvasni egyben a leghasznosabb szórakozás is. A könyvek szeretete, a jó olvasáskészség valóságos szuperhőssé avat. Gyermekeink hamar kiemelkednek a korosztályukból, és minden akadályt könnyebben vesznek.

A Kalandra fel! kedvcsináló olvasókönyv a könnyed, élménnyel teli olvasásért. Alsó tagozatosoknak szól. Azoknak, akik most birkóznak a betűkkel, és azoknak is, akiknek már van olvasási gyakorlatuk, de szívesen olvasnának még könnyedebben. A nyúlfarknyi versikéktől a néhány oldalas mesékig sorakoznak az olvasnivalók. Így minden gyermek megtalálja benne a maga sikerélményét.

Könnyű olvashatóság, humor és jó történetek. Mindez lebilincseli a gyerekeket, és igazi örömmé teszik az olvasást. Szívből ajánljuk minden tanító és szülő figyelmébe!

Használják és ajánlják szeretettel 5-10 éves gyerekek szórakozására, hogy ne küzdelem, hanem öröm és siker legyen az olvasás!

Tipp: bátran olvassák újra, akár sokadszor is a kedvencüket!
Kalandra fel! Vesd bele magad újra és újra!

„A megkapó szereplők mellett az életszerű tanulságok is szerethetővé teszik ezeket a történeteket az alsós korosztály számára.” – Sutyák Margit tanítónő

„Az ilyen versek segítenek játszva és kacagva tanulni. Öröm olvasni, öröm hallgatni.” – H. Varga Erzsébet, óvodapedagógus

Felolvasásra 4 éves, önálló olvasásra 6 éves kortól ajánljuk!

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve