Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Felhívás közös olvasásra - 11. nemzetközi felolvasómaraton: Radnóti Miklós

2019.02.19., kedd 17:00

Az olvasást, a magyar irodalmat, verset kedvelők jelentkezését várja a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár. Intézményünk a tizenegyedik alkalommal sorra kerülő nemzetközi felolvasómaratonhoz csatlakozik ezzel, amelyet a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár szervez, ezúttal Radnóti Miklós műveire alapozva.

2019. február 19-én, kedden, 17 és 20 óra között, könyvtárunk olvasótermében felolvasóestet tartunk Radnóti Miklós tiszteletére, születésének 110. és halálának 75. évfordulóján.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen osztanák meg másokkal a Radnóti-versek hangos olvasásának élményét. Az estet meghívott színművészek felolvasása nyitja, majd az előzetesen bejelentkezett érdeklődők legtöbb 5 perces felolvasásait kísérhetik figyelemmel a jelenlévők.

Jelentkezni 2019. február 18-án 12 óráig lehet telefonon, a könyvtár titkárságán, a 0267-351-609-es számon, vagy e-mailen, a biblio@kmkt.ro címen (kapcsolattartó: Varga Zsuzsa). Jelentkezéskor, kérjük, jelezzék nevüket, és ha eldöntötték, azt is, hogy mit kívánnak felolvasni.

Ha szükséges, könyvtárunk segít az olvasnivaló kiválasztásában: a felnőtt kölcsönző részlegen, külön polcon elhelyezve találnak Radnóti-köteteket a jelentkezők.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sajtóvisszhang:

Egy délután Radnótival

Háromórás versélmény

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve