Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Versenyvizsga-kiírás könyvtárosi állásra

Ikt. szám 53 / 2019. 02. 13

HIRDETÉS

A Bod Péter Megyei Könyvtár versenyvizsgát szervez székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Gábor Áron utca 14. szám) egy megüresedett, I-es fokozatú, felsőfokú végzettségű könyvtárosi állás betöltésére (az 1027/2014-es kormányhatározat által módosított és kiegészített 286/2011-es kormányhatározat értelmében). Az írásbeli próbára 2019. március 7-én 9 órától, a szóbelire március 12-én 9 órától kerül sor.

A részvétel feltételei:

- diplomával zárult felsőfokú végzettség humán- vagy társadalomtudományok terén (előnyt jelent a könyvtártan és dokumentumismeret terén szerzett szakosodás és gyakorlat, valamint, azonos mértékben, a szakmai tapasztalat a sajátos társadalmi státussal rendelkező gyermekekkel és fiatalokkal való foglalatosság terén);
- az állás betöltéséhez szükséges tanulmányok szakterületén legalább 3 év 6 hónap régiség;
- a beszélt és írott román nyelv ismerete mellett még egy EU-s hivatalos nyelv középfokú ismerete.

A fenti sajátos feltételek mellett a jelentkezőknek meg kell felelniük a 286/2011-es kormányhatározat által jóváhagyott Keretszabályzat 3. cikkelyében előírtaknak.

A jelentkezési iratcsomók leadásának határideje 2019. február 27., 16 óra, helye a könyvtár titkársága, ahonnan további információk is igényelhetők (tel.: 0267–351–609, e-mail: biblio@kmkt.ro).

A versenyvizsga hivatalos kiírása tartalmazza a jelentkezés részletes feltételeit, az iratcsomó elemeit, a kötelező könyvészetet és más információkat. Megtekinthető a könyvtár földszinti előcsarnokában, illetve letölthető IDE KATTINTVA.

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve