Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Indul a Könyvputtony

2020.12.07., hétfő

Közelednek az ünnepek, amikor általában több a szabadidő, és ennek egyik remek eltöltési módja az olvasás. Ebben az időszakban a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár hangsúlyosan is olvasásra szeretne ösztönözni mindenkit Könyvputtony elnevezésű programjával: új, kiegészítő szolgáltatásként, 2020. december 7-től év végéig kilenc címből álló könyvcsomagot kölcsönöz bármilyen korosztályú olvasójának, hosszabb határidővel, 2021. január 15-ig.

A csomag átvehető a könyvtárnál, előzetesen megegyezett időpontban, de Sepsiszentgyörgy területén vállaljuk a házhoz szállítást is kapuig, lépcsőházajtóig.A „puttonyba” az érdekeltek kérhetnek konkrét címeket, vagy megadhatnak olvasmánytípusokat, témákat – ez esetben a könyvtárosok ajánlanak a hozzáférhető könyvekből.
Honlapunkról (www.kmkt.ro) is elérhető a könyvtár katalógusa (online.kmkt.ro). A honlap Friss könyvek gombjára kattintva tematikus könyvajánlót találnak, emellett facebook-oldalunkon és honlapunkon is közlünk olvasmányajánlókat régebbi és újabb könyveinkről.

Jelentkezni, egyeztetni, illetve a program működésével kapcsolatos többi információt megtudakolni a kolcsonzo@kmkt.ro címen vagy a 0267-312133 telefonszámon lehet, hétköznaponként 9-15 óra között.

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve