Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Könyvkaland 2021 - MÁSODIK FORDULÓ

2021.11.03., szerda

Kedves Résztvevő Csapatok!

Az Könyvkaland második fordulójának feladatlapjait és a kapcsolódó olvasnivalókat itt találjátok, a címre, illetve az osztály-elnevezésekre kattintva.

Szövegek:
5-6. osztály: Kate Scott: Csak Jack (A második forduló feladatainak megoldásához a kisregényt a 91. oldaltól olvassátok végig.)
7-8. osztály: Wolfgang Herrndorf: Csikk (részletek)

Feladatlapok:
5-6. osztály, 7-8. osztály

***

FONTOS TUDNIVALÓK

Az második feladatlap megoldásainak beküldési határideje: 2021. november 17.

A megoldásokat kizárólag e-mailben várjuk, a konyvkaland58@gmail.com címre, a „Tárgy/Subject” rovatban feltüntetve: „Könyvkaland 2021 - 5-6. osztály” vagy "Könyvkaland 2021 - 7-8. osztály".

A csatolt válaszok a következő formában legyenek elnevezve: CSAPATNÉV-1/2 fordulo-1 (2, 3 stb., ha több csatolmány van).
A válaszokat számítógépen szerkesztett formában (pl. Wordban) és kézzel írva is elfogadjuk. A kézzel írottakról jó minőségű fotót kérünk.

Beküldéskor kérjük jelezni minden alkalommal a következőket is: a csapat neve, származási helye (település iskola), tagjainak neve és osztálya, a csapatot összeállító / vezető tanár neve, elérhertősége.

Részeredmény-hirdetés (e-mailben): 2021. november 23. A döntő feladatait is november 23-án tesszük közzé itt, a honlapon.

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve