Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Mi fán terem a minőség?

Mi fán terem a minőség? címmel tart ismeretterjesztő előadást dr. FAZAKAS JÓZSEF egyetemi tanár 2023. március 17-én, pénteken 17 órától könyvtárunk Gábor Áron termében, Háromszéki TÉT-estek (Tudás – Élmény – Tapasztalat) című időszakos rendezvénysorozatunk keretében.

Az előadás tartalmi előzetese:
Mindig, mindenhol, mindenki a minőséget keresi / kínálja, legyen szó szolgáltatásról, termékről vagy akár az életmódról, életvitelről. De mi is valójában a minőség? Ki határozza meg a jellemzőit, alsó vagy felső határát, és minek az alapján?

A minőségbiztosításról nem is nagyon szoktunk beszélni, mert látszólag alapértelmezett dolog, pedig valójában egy igen összetett és érzékeny téma. Az előadó ezt a témát világítja meg előadása során, bonyolultnak és nehezen érthetőnek tűnő fogalmakat és eljárásokat téve közérthetővé. Olyan résztémákról is lesz szó, mint a megfelelőség, a meghatározott és elvárt igények, az optimális minőségi szint, az élettartam, a költség és a piaci minőség aránya.

Az előadás mindenkinek szól, aki szeretné bővíteni tudását a minőségügy területén, és ezen belül kiemelten szól gazdasági szakembereknek, vállalkozóknak, tanároknak, oktatóknak és végzős diákoknak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve